Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αισιοδοξία για οικολόγο ευρωβουλευτή!


Πάτρα      22  – 5 – 2014
Οικολόγοι Πράσινοι: αισιοδοξία για την Ευρωβουλή!
Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Γιώργου Δημαρά σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα

Σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαϊα βρέθηκε χτες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Γιώργος Δημαράς, συνοδευόμενος από το μέλος της Περιφερειακής Γραμματείας Δυτ., Ελλάδας Γιάννη Δημητρίου.

Ο κ. Δημαράς και ο κ. Δημητρίου επισκέφθηκαν αρχικά το Αγρίνιο, όπου  και περιόδευσαν σε κεντρικές πλατείες και συνοικίες, μίλησαν με τους πολίτες και ενημερώθηκαν για τα προβλήματά τους. Επίσης ο κ. Δημαράς παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της πόλης.
Στη συνέχεια βρέθηκαν στο Μεσολόγγι όπου μίλησαν με πολίτες και επισκέφθηκαν τα γραφεία τοπικού ραδιοσταθμού και εφημερίδας, για  να συνεχίσουν τη περιοδεία τους στα κεφαλοχώρια της περιοχής Άγιο Γεώργιο, Ευηνοχώρι, Γαλατά.
Το απόγευμα έφτασαν στην Πάτρα για συνάντηση με μέλη των Οικολόγων Πράσινων, συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα περιφερειακό σύμβουλο, με την Οικολογική Δυτική Ελλάδα, Γιώργο Κανέλλη και τηλεοπτική συνέντευξη.

Κλείνοντας την περιοδεία ο κ. Γ. Δημαράς, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Μεσολογγίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 « Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την περισσότερο απ΄ότι περίμενα θετική υποδοχή των θέσεων και προτάσεων των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ από τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας, με τους οποίους μίλησα.
Είναι φανερό, όπως έδειξε και η επανεκλογή περιφερειακού συμβούλου στη Δυτική Ελλάδα, ότι η πολιτική οικολογία έχει και στην Δυτική Ελλάδα ρίζες και μπορεί να παίξει το διακριτό της ρόλο για την ανόρθωση της χώρας μας, σε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους, της στροφής στη βιωσιμότητα, τις πολιτικές για θέσεις εργασίας και οικολογική καινοτομία, της δραστικής αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.
Είναι απόλυτα εφικτός στόχος και αισιοδοξούμε για την εκλογή και πάλι Έλληνα οικολόγου ευρωβουλευτή, σε μια δυνατή πράσινη ευρωομάδα!»



Λεζάντες φωτογραφιών: Από αριστερά Γ. Κανέλλης και Γ. Δημαράς στο περίπτερο των Οικολόγων Πράσινων στην πλ. Γεωργίου στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου