Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε

Οικολογική Δυτική Ελλάδα
                                                                                               
Πάτρα 19 -5- 2014

Ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε
για μια παραγωγική θητεία

Ο επικεφαλής της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Κανέλλης και οι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αιτωλοακαρνανία Στέλιος Αγγελής, στην Αχαΐα Βασίλης Κουμπούρας και την Ηλεία Γιώργος Γουβιάς, ευχαριστούμε τους συμπολίτες που μας ψήφισαν και δεσμευόμαστε για μια ακόμη υπεύθυνη και παραγωγική θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με αφετηρία τις αρχές της πολιτικής οικολογίας και στόχο την επίτευξη της οικολογικής, κοινωνικής και οικονομικής βιωσιμότητάς στην περιφέρειά μας.
Οι εκλογές της 18ης Μαΐου για την Περιφερειακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση διαμορφώνουν ένα σημαντικά διαφορετικό σκηνικό για την πενταετία που έρχεται.
Παρότι η εικόνα θα ολοκληρωθεί μετά τον δεύτερο γύρο της Κυριακής 25 Μαΐου και τις ευρωεκλογές, ήδη οι νέοι συσχετισμοί σε πόλεις και περιφέρειες με την ιδιαίτερη ενίσχυση ανεξάρτητων συνδυασμών μπορούν να αποδώσουν θετικά, μόνο αν ανέβει το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου ώστε να επιτυγχάνονται ευρύτερες συναινέσεις.
Σοβαρή προτεραιότητα είναι ακόμη, όλες οι δυνάμεις που σέβονται το Σύνταγμα να απομονώσουν εκείνους που προωθούν τη βία και το ρατσισμό στη δημόσια ζωή.

Η παράταξή μας η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ θα είναι και πάλι, στο νέο περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας μια έπαλξη ευθύνης, δημοκρατικού πολιτικού λόγου, θέσεων και προτάσεων για την υπεράσπιση της φύσης και των κοινών αγαθών, την προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της διαφάνειας και της σύγχρονης διοίκησης.

Γιώργος Κανέλλης
Περιφερειακός  Σύμβουλος, επικεφαλής της Οικ. Δυτ. Ελλάδας


Τηλ. 6972902750

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου