Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Πολιτ6ική εκδήλωση των Οικολόγων πράσινων την Πέμπτη 14 Ιουνίου στην ΠάτραΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Πολιτική Κίνηση Αχαΐας
 
                                                               Πάτρα 12 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Η ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτική εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων Αχαΐας την Πέμπτη 14 Ιουνίου

 Πολιτική εκδήλωση με έμφαση στο διάλογο με τους πολίτες διοργανώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι Αχαΐας την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα «Περί τεχνών»,  Κανακάρη 65 και Αράτου, Πάτρα.

Εισηγητές θα είναι το μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου του κόμματος και περιφ. Σύμβουλος Αν. Μακεδονίας- Θράκης Θανάσης Μακρής και Αχαιοί υποψήφιοι βουλευτές.

Καλούμε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν, πρωτίστως για να ακούσουμε τα ερωτήματα και τις απόψεις τους.

 Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο συντονισμένης προσπάθειας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ για διάλογο με την κοινωνία, και, αναλυτικότερα, και ξεκινά από το παρακάτω πολιτικό σκεπτικό:

Η χώρα μας διέρχεται μια βαθιά κρίση. Δεν είναι μόνο κρίση χρέους. Δεν είναι μόνο  κρίση οικονομική. Είναι μια βαθιά κοινωνική, πολιτική και περιβαλλοντική κρίση. Είναι μια κρίση αξιών.

Την επόμενη ημέρα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, τα κόμματα θα κληθούν να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα τι θα γίνει με τα μνημόνια που έχουν επιτείνει τα σημερινά αδιέξοδα της χώρας.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για το πως μπορεί να γίνει η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου στα κόμματα και την κοινωνία. Επιμένοντας σε μια προσπάθεια ανοιχτού διαλόγου.

Η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στην δημόσια διαβούλευση των Οικολόγων Πράσινων με την κοινωνία για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να συζητήσουμε με τους πολίτες. Να τους ακούσουμε και να μας ακούσουν.

Την Τρίτη 12 και την Πέμπτη 14 Ιουνίου συντονισμένα σε 11 μεγάλες πόλεις Καβάλα, Ρόδος, Τρίπολη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, συζητάμε με τους πολίτες τα θέματα:

Οικονομία και Κρίση.
Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου
Προτάσεις για μια βιώσιμη οικονομία.

Η παρουσία κάθε πολίτη και εκπροσώπου κοινωνικού φορέα θα είναι τιμή για μας και ευκαιρία πρώτα να ακούσουμε και λιγότερο να εκθέσουμε τις πολιτικές προτάσεις μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου