Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη υποψηφίων μας στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ηλείας

Οι εκπρόσωποι του συνδυασμού "Οικολογική Δυτική Ελλάδα" υποσχέθηκαν στους εργαζόμενους
να φέρουν μέσω του «πράσινου» ευρωβουλευτή τα προβλήματά του Κέντρου
και στο Ευρωκοινοβούλιο.
 
Αμέσως μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού της "Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας" που συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοέμβρίου, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τους υποψήφιους περιφερειάρχη Κώστα Παπακωνσταντίνου και αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Διονύση Κράγκαρη, επισκέφθησαν το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ν. Ηλείας στον Πύργο και ενημερώθηκαν από υπαλλήλους του Κέντρου για την μεγάλη κοινωνική προσφορά του, αλλά και τα προβλήματά που παραμένουν άλυτα…
Αναφερόμενοι στα προβλήματά του, οι εργαζόμενοι του Κέντρου επεσήμαναν ότι το Κέντρο εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς Οργανισμό, μένουν κενές τουλάχιστον 15 θέσεις υπαλλήλων, υπάρχει έλλειψη οδηγού και συντηρητή, αλλά και οικονομικό πρόβλημα αφού έχουν παγώσει, λόγω της δημοσιονομικής κρίσης, οι κρατικές επιχορηγήσεις προς το Κέντρο. Στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, επισήμαναν ότι ενώ θα μπορούσε να συμβάλλει άμεσα και η Τοπική και η Περφερειακή Αυτοδιοίκηση, μέχρις στιγμής δεν το έχουν πράξει.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της "Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας" τόνισαν ότι είναι ψηλά στην ατζέντα του οικολογικού κινήματος το ενδιαφέρον για τους ανθρώπους με ιδιαιτερότητες και ειδικές ανάγκες και η κίνησή τους να πραγματοποιήσουν την πρώτη επίσκεψή τους στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ξεκινώντας την προεκλογική τους καμπάνια, δείχνει την επιλογή τους να υπηρετήσουν τον παράγοντα άνθρωπο μέσα σε ένα υγιές κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.
Τέλος υποσχέθηκαν στους εργαζόμενους να φέρουν μέσω του πράσινου ευρωβουλευτή τα προβλήματά του Κέντρου και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου