Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Κοντά στους εθελοντές για καθαρότερες ακτές

Οικολογική Δυτική Ελλάδα
Πάτρα 6 – 4- 2014                                                                                           
Κοντά στους εθελοντές για καθαρότερες ακτές
Η πρωτοβουλία Lets Do it ιn Greece στην Πάτρα 


                                                                                           
Κοντά στους εθελοντές της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας και τοπικού Συλλόγου της Παραλίας βρέθηκε σήμερα Κυριακή 6 Απριλίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης, με την Οικολογική Δυτική Ελλάδα Γιώργος Κανέλλης. Ο επικεφαλής της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας, μαζί και με άλλους υποψηφίους της, μοιράστηκε με δεκάδες εθελοντές την συλλογική εμπειρία του εθελοντικού καθαρισμού της παραλιακής ζώνης και της βελτίωσης του γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου Παραλίας Πατρών, που έγινε στα πλαίσια της πανελλήνιας δράσης περιβαλλοντικού εθελοντισμού Let's do it Greece 2014.
Η περιφερειακή μας παράταξη χαιρετίζει τις εκδηλώσεις συλλόγων, μαθητικών ομάδων και προσκόπων που, με αφορμή την εβδομάδα δράσης Let's do it Greece 2014, πήραν στα χέρια τους την ευθύνη για το αστικό μας περιβάλλον και  ομόρφυναν προαύλια σχολείων, ακτές, όχθες ποταμών και κοινόχρηστους χώρους.
Μπροστά στην τουριστική περίοδο που έρχεται η Οικολογική Δυτική Ελλάδα ελπίζει, εύχεται και προτείνει οι εκδηλώσεις αυτές να πολλαπλασιαστούν, ιδιαίτερα στις παραλίες μας, με πρωτοβουλίες ομάδων ενεργών πολιτών, είτε υπάρχει κάποιο ευρύτερο οργανωτικό πλαίσιο είτε όχι.  Και αυτό πέρα από τις αυτονόητες και ακέραιες σχετικές ευθύνες των δήμων.
 Καθαρές παραλίες σημαίνει ευαισθησία για το περιβάλλον, σημαίνει ότι η χώρα γίνεται ελκυστικότερη όχι μόνο για τους τουρίστες αλλά και για μας τους ίδιους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου