Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Προβολή της ταινίας «Η Ελλάδα ανθίζει» παρουσία του Νίκου Χρυσόγελου


ΔΗΜΟΣ                                 
ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ                  ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ

Μεσολόγγι 16 – 10 - 2012

Αναγγελία Κοινής Εκδήλωσης στο Μεσολόγγι
Προβολή της ταινίας «Η Ελλάδα ανθίζει»

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Γραφείο του Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων κ. Νίκου Χρυσόγελου συνδιοργανώνουν προβολή της ταινίας ντοκυμανταίρ «Η Ελλάδα ανθίζει», του Αυστριακού σκηνοθέτη Fabian Eder, μέρος της οποίας γυρίστηκε τον περασμένο  Μάιο στο Μεσολόγγι και είχε τύχει της υποστήριξης τόσο του Δήμου Μεσολογγίου όσο και του Γραφείου του ευρωβουλευτή.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στις 19.30, στο ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΟ Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, παρουσία και του ευρωβουλευτή κ. Ν. Χρυσόγελου.

Η ταινία προβάλλει την αισιόδοξη όψη της Ελλάδας, τη δύναμη του πολιτισμού και της παράδοσής της καθώς και την θέληση των πολιτών της να αντιμετωπίσουν την κρίση με θάρρος.
Γυρίστηκε ως συνειδητή συνεισφορά αλληλεγγύης ευαίσθητων πολιτών της Αυστρίας προς τον Ελληνικό λαό και ήδη έχει σημαντική απήχηση.
Ακόμη, προβλήθηκε επίσημα στο ευρωκοινοβούλιο με παρουσία και του κ. Ν. Χρυσόγελου.

Σημειώνουμε ότι στην έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Χρυσόγελος θα παραδώσει στον Δήμαρχο Μεσολογγίου  κ. Πάνο Κατσούλη επιταγή υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μεσολογγίου.

Καλούμε του πολίτες του Μεσολογγίου να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να χαρούν μια ταινία που τιμά τη χώρα μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου