Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η Οικ. Δυτ. Ελλάδα στην ¨Εκθεση περιβαλλοντικής φωτογραφίας

Οικολογική Δυτική Ελλάδα          
Πάτρα 1  Μαΐου 2014

Υποψήφιοι της Οικoλογικής Δυτικής Ελλάδας
στην Έκθεση περιβαλλοντικής φωτογραφίας στα Ψηλαλώνια



Ομάδα υποψηφίων της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας
επισκέφθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου την Έκθεση φωτογραφίας με θέματα από τις προστατευόμενες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας που διοργανώθηκε από την ΟΙΚΙΠΑ στα Ψηλαλώνια.
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Κανέλλης, ο υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας  Βασίλης Κουμπούρας και ο υποψήφιος Κώστας Λιανός συγχάρηκαν τα μέλη της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας για την επιτυχημένη πρωτοβουλία τους να αναδείξουν τις ομορφιές και τη χλωρίδα και πανίδα των προστατευομένων περιοχών της Δυτικής Ελλάδας, από τον Αμβρακικό μέχρι την Στροφιλιά και από τη Φολόη μέχρι το Ξηρόμερο.
Το γεγονός ότι η Οικολογική Κίνηση Πάτρας, είτε μόνη είτε σε συνεργασία  με άλλες περιβαλλοντικές οργανώσεις, για 4η συνεχή χρονιά τιμάει την Πρωτομαγιά με Έκθεση περιβαλλοντικής φωτογραφίας είναι ιδιαίτερα αξιέπαινο και συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τον φυσικό μας πλούτο, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η προστασία των πολύτιμων αυτών περιοχών είναι και για την περιφερειακή μας παράταξη βασικότατος στόχος, διαβεβαίωσαν οι υποψήφιοι της ΟΔΕ τα μέλη της ΟΙΚΙΠΑ.
Ευχόμαστε, και του χρόνου.


Γιώργος Κανέλλης
Περιφ. Σύμβουλος,
Υποψήσφιος Περιφερειάρχης με την Οικολογική Δυτική Ελλάδα

Τηλ.επικ. 6972902750



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου