Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Oλοκλήρωση της πορείας του Σπ. Σούλη στην Πλ. Γεωργίου!


Oλοκλήρωση της πορείας του Σπ. Σούλη στην Πλ. Γεωργίου!
Στην πλατεία Γεωργίου, στο κέντρο της Πάτρας υποδέχτηκαν υποψήφιοι των Οικολόγων Πράσινων και της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας τον Αχαιό ορειβάτη και συνυποψήφιό τους για τις περιφερειακές εκλογές Σπύρο Σούλη, που ολοκλήρωσε, το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου, τη μακρά ποδηλατοπορεία του για τη στήριξη του μηνύματος της πολιτικής οικολογίας στις εκλογές.



Με αισιοδοξία στηριγμένη στα μηνύματα που λάβαμε σε όλη τη διάρκεια της εκλογικής μας εκστρατείας υποδεχτήκαμε, με το σήμα της νίκης, τον κουρασμένο αλλά χαμογελαστό, παρά τα περισσότερα από 300 χιλιόμετρα που διήνυσε πάνω στο ποδήλατο για να μεταφέρει το μήνυμα της πολιτικής οικολογίας σε Αχαία και Ηλεία, Σπύρο Σούλη.
Ήταν εκεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο των "Οικολόγων Πράσινων" Μανώλης Βέμης, ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος στην Αχαΐα Βασίλης Κουμπούρας και ο υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία Γιώργος Κανέλλης.
Κουράστηκα από την πορεία, δήλωσε ο Σπύρος Σούλης, αλλά με εμψύχωναν η όμορφη φύση της Αχαΐας και της Ηλείας και θετική υποδοχή της φωνής μας από τους ανθρώπους της υπαίθρου. Η πολιτική οικολογία αξίζει να εκπροσωπηθεί ισχυρά στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου