Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας

Οικολογική Δυτική Ελλάδα
Πάτρα 30 Δεκεμβρίου 2015


                Το 2016 κοιτάμε υπεύθυνα μπροστά!

Μήνυμα της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για το νέο έτος

                Αγαπητοί συμπολίτες, Αιτωλοακαρνάνες, Αχαιοί, Ηλείοι,

Το νέο έτος, το 2016, προμηνύεται ως ένα ακόμη έτος δοκιμασίας και υψηλών απαιτήσεων όχι μόνο από όσους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης αλλά και από τον κάθε πολίτη.
Η ταραγμένη πορεία της χώρας κατά τη διάρκεια του 2015, οι μεγάλες αυταπάτες και τα μεγάλα λάθη που τις συνόδευσαν, έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας και δυσκολεύουν τη ζωή μας.
Είναι ευθύνη όλων, πρωτίστως βεβαίως όσων ασκούν εξουσία σε όλα τα επίπεδα, να αποδιώξουμε αμετάκλητα κάθε ενδεχόμενο να διακυβευθεί η θέση της χώρας μας ως αναπόσπαστου μέρους του ευρωπαϊκού πολιτικού και οικονομικού χώρου, ολοκληρώνοντας τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές, που δεν μας επιβάλλουν άλλοι αλλά τις  χρωστάμε στον εαυτό μας.
Μπορούμε και πρέπει και στο κεντρικό και στο περιφερειακό και στο τοπικό επίπεδο να οικοδομήσουμε την απαραίτητη για το μέλλον μας αισιοδοξία, πάνω σε υπεύθυνες και έγκαιρες αποφάσεις και όχι σε κούφια συνθήματα και πλειοδοσίες ανεδαφικών υποσχέσεων.
Η χώρα  μας, οι περιφέρειες, οι πόλεις μας, τα χωριά μας ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βάλουμε τέλος στην αβεβαιότητα, να ανοίξουμε το δρόμο στην θεσμική, οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
Στο χέρι μας είναι, και εμείς, οι πολίτες που στηρίζουμε την ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ δουλεύουμε γι’ αυτό,  να κάνουμε ουσιαστικές τις ευχές για το νέο έτος, με αισιοδοξία, με δύναμη, με πραγματικά επιτεύγματα.
Ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη σε όλους. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Γιώργος Κανέλλης
Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, Επικεφαλής της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου