Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης!

Κλείνοντας σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου τις περιοδείες του απ΄άκρη σ΄άκρη της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Κώστας Παπακωνσταντίνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας, απευθύνω προς τους υποστηρικτές και φίλους του, αλλά και σε κάθε συμπολίτη Αχαιό, Αιτωλοακαρνάνα, Ηλείο, μήνυμα αισιοδοξίας και  νίκης του οικολογικού μας ψηφοδελτίου.

 Μια πράσινη αφετηρία στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την πιο προικισμένη απ΄όλες σε φυσικό πλούτο αλλά και την πιο παραμελημένη, είναι ορατή προοπτική.

Η επαφή μας με πολίτες στην Πάτρα, στο Αγρίνιο, το Μεσολόγγι , τον Πύργο,  το Αίγιο αλλά και αγροτικές περιοχές όπως η Φολόη, η Κλειτορία, το Ξηρόμερο, τα Λεχαινά μας δυνάμωσε αλλά και μας δεσμεύει να είμαστε μια διαφορετική, κριτική αλλά και δημιουργική φωνή στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Μια φωνή που, με τεκμηρίωση πάντα, θα μάχεται για τα δημόσια αγαθά, όλα εκείνα που μοιραζόμαστε και είναι το θεμέλιο όλων των αξιών, τα ποτάμια μας, τις λίμνες, τα δάση και την καλλιεργήσιμη γή μας αλλά και για την ποιότητα ζωής στην πόλη και την ύπαιθρο, για στροφή της οικονομίας μας στην αειφορία.
Μια φωνή που δεν θα υποστείλει  στιγμή τις σημαίες της αειφορίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συμφιλίωσης με τη φύση.

Συμπολίτες Αχαιοί, Αιτωλοακαρνάνες, Ηλείοι μια οικολογική ομάδα περιφερειακών συμβούλων θα είναι δύναμη ευθύνης και καινοτόμων ιδεών.

Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας.
Ψηφίστε ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!
Ψηφίστε για τη ζωή !
         
Κώστας Παπακωνσταντίνου
Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου