Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

O Βασ. Κουμπούρας νέος οικολόγος περιφερειακός σύμβουλος



ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
31-5-2018

Εναλλαγή στην «Οικολογική Δυτική Ελλάδα»


Η περιφερειακή παράταξη Οικολογική Δυτική Ελλάδα ανακοινώνει την εναλλαγή προσώπων στην θέση του περιφερειακού συμβούλου την οποία η παράταξη διαθέτει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.
Ο μέχρι σήμερα περιφερειακός σύμβουλος μας Γιώργος Κανέλλης παραιτήθηκε, στα πλαίσια της αρχής της εναλλαγής προσώπων στην διάρκεια της θητείας σε θεσμικές αιρετές θέσεις, κάτι που αποτελεί καταστατική κατεύθυνση για την παράταξη και τον πολιτικό χώρο ο οποίος τη στήριξε, το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.
Μετά την αποδοχή της παραίτησης από τον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις, τη θέση του οικολόγου περιφερειακού συμβούλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας καταλαμβάνει ο Βασίλης Κουμπούρας, επόμενος στη σειρά εκλογής, ο οποίος και ορκίστηκε σήμερα ενώπιον του περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, παρουσία του απερχόμενου περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Κανέλλη και του συντονιστή της Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Μανώλη Βέμη.
Ο Β. Κουμπούρας είναι ιδιωτικός υπάλληλος, πτυχιούχος ελληνικού πολιτισμού του Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακός φοιτητής στη διαχείριση πολιτιστικών Μονάδων.
Μετά την ορκωμοσία ο νέος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Κουμπούρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: <<Η σημερινή μου παρουσία στη θέση του περιφερειακού συμβούλου, αποτελεί προϊόν συλλογικής προσπάθειας και επιστέγασμα του σεβασμού των μελών της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας σε θεμελιώδεις αρχές της πολιτικής οικολογίας όπως η συμμετοχική δημοκρατία και η εναλλαγή.
    Στο πλαίσιο αυτό, η λειτουργία της παράταξης παραμένει προσηλωμένη στην παραγωγή και κατάθεση πολιτικών προτάσεων, με άξονες την ανάδειξη και προστασία της φυσικής μας κληρονομιάς, τον περαιτέρω εκδημοκρατισμό των θεσμών, την ισομερή (σε όλο το εύρος της περιφέρειας μας) με όρους αειφορίας οικονομική ανασυγκρότηση, την κοινωνική συνοχή και την βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος.
   Τέλος, με αίσθημα ευθύνης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας για την ευκαιρία που μου προσφέρουν να τους εκπροσωπήσω εντός του περιφερειακού συμβουλίου με την ταυτόχρονη δέσμευση μου ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να σταθώ αντάξιος συνεχιστής των προκατόχων μου, Κώστα Παπακωνσταντίνου και Γιώργου Κανέλλη, ώστε να επιτευχθούν οι κοινωνικοί και πολιτικοί στόχοι της παράταξης και να έχουμε μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο>>.

Τηλ. Β. Κουμπούρα : 6909315179


 Στη φωτογραφία από αριστερά: Γ. Αγγελόπουλος, πρόεδρος Πρ. Συμβουλίου, Μανώλης Βέμης, συντονιστής Οιολόγων Πράσινων, Βασίλης Κουμπούρας, νέος περιφ. σύμβουλος, Απ. Κατσιφάρας, Γιώργος Κανέλλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου