Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο κόμβος Χαλαζιά θέλει διόρθωση

Οικολογική Δυτική Ελλάδα
Πάτρα 21 Μαρτίου 2017

Δελτίο τύπου 

Ο κόμβος Χαλαζιά θέλει διόρθωση
Το θέμα της προβληματικής εξόδου του κόμβου Χαλαζιά της Ιονίας οδού, στο ύψος του Μεσολογγίου, προς την οδό που οδηγεί στην πόλη, έθεσε στους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες κ. Χρ. Σταρακά και κ. Ι Λύτρα ο επικεφαλής της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Κανέλλης.
Το κείμενο της επερώτησης έχει ως εξής:
Με δεδομένη και γνωστή σε σας την κατασκευή των κόμβων πρόσβασης από την Ιονία οδό στο Μεσολόγγι, σε υπερβολική απόσταση πριν ή μετά από το ύψος της πόλης, γίνεται αντιληπτή η σημασία του κόμβου Χαλαζιά ως αποδέκτη μεγαλύτερου φόρτου από αυτόν που θα του αναλογούσε.
Όμως η έξοδος του κόμβου αυτού προς το Μεσολόγγι φέρει οφθαλμοφανές και στον μη ειδικό ελάττωμα. Η καμπύλη της είναι τέτοια που μεγάλα οχήματα αδυνατούν να μπουν στην  οδό προς Μεσολόγγι χωρίς να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα.
Ερωτάσθε:
Ποιες πρωτοβουλίες προτίθεσθε να πάρετε ούτως ώστε το σημειακό αυτό κατασκευαστικό ελάττωμα να διορθωθεί, πριν υπάρξουν δυσάρεστα ή και πολύ δυσάρεστα γεγονότα;

Γιώργος Κανέλλης
Επικεφαλής της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας

 Παρακάτω παρατίθεται σύνδεσμος με φωτογραφική αερολήψη περιστατικού του είδους που περιγράφεται στην επερώτηση.
http://www.aixmi-news.gr/component/allvideoshare/video/latest/aixmhtv-dalikes-sto-antitheto-reyma-ston-quot-komvo-quot-xalazia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου